Alüminyum Sineklik

Sineklik 

Genel itibari ile ,önem ihtiva eden kullanıcı odaklı ve koruma amaçlı fonksiyonel ürünler topluluğudur. Sineklik fayda itibari ile çevreci ve kullanışlı olmaları yönü ile öne çıkmaktadır. Günümüzde birçok hastalığa sebebiyet veren mikropları taşıması nedeni ile mücadele edilmesi gereken sivrisinek, karasinek ve benzeri haşere gurubu ile en etkin,en sağlıklı ve en ekonomik yöntemdir.Sineklik ;herhangi bir kimyasal madde kullanmadan ekolojik yöntemlerle bu haşerelerden korunmanın en akılcı ve yegane yoludur.

Stor Sineklik : Stor sineklik PVC ve alüminyum pencere ve kapılarda dışarıdan monte edilir. Kullanımı kolay ve yer kaplamaz.

Plise Sineklik : Plise sineklik tam bir yenilik olup özellikle balkon kapıları, cam balkon, fransız balkon ve dışa açılan kapılar için ideal bir üründür. Plise sinekliğin açılıp kapanma şekli oldukça basittir. Plise sineklik tek parmak ile açılıp kapanabildiğinden çocuklar için çok büyük bir kolaylıktır. Açıldığında yer işgal etmediğinden her türlü kapılarda kullanılabilir.

Menteşeli Sineklik : Menteşeli sineklik ekonomik bir sineklik modeli olup temizliği kolay, kullanımı rahattır. Menteşeli sineklik kasalı ve kasasız modelleri mevcuttur. Her pencereye ve kapıya uyan sinekliktir. Menteşeli sinekliğin özellikle giriş ve çıkışı fazla olan yerlerde tercih edilmesi kullanım açısından doğru bir karar olur. Menteşeli sineklik kullanılacağı zaman yerine takıp istendiğinde çıkarılıp muhafaza edilebilir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar