Info

ÇOBAN ALİ

Hyrden Ali betade sina får i bergen och sluttningarna hela dagen och spenderade tid med att leka med dem. Hyrden Ali pratade inte så mycket eftersom han var ensam med sina får mitt i naturen. Vem skulle du prata med? När han behöver tala tar han bort sin kaval, blåser sina tankar till honom, bränd.

En dag betade han sina får med ett stillastående vatten. Medan han vilade ryggen på trädstammen på gräskanten började han blåsa ut hans ben. Melodiernas sensualitet som först dyker upp något, sedan lång och sprids runt. Gräset följde denna mystiska sekvens och började skaka sina långa halsar. Vinden hjälpte dem lätt. Örter, gräsmattor, vasser har släppts sedan dess. Tusenskönor och andra vilda blommor gick också med dem. Att lyda efter ljudet från den fascinerande kavalen, gräset, örter, vass, prästkragar och andra blommor gjorde det till en dans. Till höger, till vänster, svängande, spridning framåt och bakåt.

Shepherd Ali lade först lite vitalitet till sin flöjt, som han hade blåst lätt, och gav ett djupare andetag från djupet i sitt hjärta. Mer bränd, mer emotionell. Då var kavalens melodi mer frodig. Min linje har fått mer mysterium och charm. Våg över hela naturen. När melodiens sträng sprids har den ökat sin vindkraft och slickar örter, vass, blommor. När växterna bockar halsen, en efter en, med strejken från vinden. Vinden gillade också denna gunga. Med betagande melodi av herden Ali som är entusiastisk. Det är som om Shepherd Ali spelar och naturen dansar mot det förflutna.

Ljudet från kavalen hördes också från den lilla pölen. Tidigare som mjuka långa linjer; som känslor som körs senare, kaskad. En liten fisk som tupplurar, gömd i boet i vattnet, plötsligt denna förtjusande melodi. Han lyssnade först (informationsspektrum.net) och svalde inte ögonen. Sedan, när han sprang, kunde ljudet från kavalen inte stanna, i det sammantrasslade vattnet åt sidan. Med melodiens rytm viftande i svansen. När svansen öppnas är tylen i vattnet, och när den krullar sin kropp, fascineras den av ljudet från kavalen för att gå framåt, vända, dansa.

"Vem är det som spelar så bra?" hon hoppade genom vattnet. Ser Çoban Ali, som vilade ryggen på trädet på stranden och glider närmare fjärran från fjärran.

Shepherd Ali, medan han blåser tankarna på sin kaval, är den vackra fisken som fladdrar och studsar på stranden. För ett ögonblick, när något låter som att något hade fallit i vattnet, slutade han blåsa sin kaval och tittade mot stranden. Kanske, ett av sina egna lamm, kanske rullade hans fötter i vattnet medan han försökte dricka vatten. När han vid första anblicken såg att det inte fanns något sådant som han var rädd, kröp han nyfiket mot vattnet.

Det var just nu som han såg den vackra röda fisken, som hoppade ut ur vattnet och fladdrade i luften. Det låter som en "kopp" när den faller i vattnet och gör ljudet från en liten fisk. För ett ögonblick när Kaval var tyst slutade vinden att smeka blommorna, gräset och vassen.

Blommorna, örter och vass som dansade med melodin i melodin stoppade plötsligt.

De väntade tyst, "Vad kommer att hända?" Han sa.

När Shepherd Ali böjde sig över händerna mot vattnet, såg han den röda fisken, som fladdrade till varandra, fladdrade över honom och sprang runt i en snabb rörelse. Genom att sprida svansen är det en tyll, en liten fisk som försöker visa all sin skönhet i vattnet medan den krullar. Hyrden Ali tittade på den lilla fisken, fladdrande av kärlek, ställde omedelbart korsben i vattnet och började spela haken. Som vanligt blåser han långsamt från det tunna, sedan entusiastiskt och speglar kärleken i sitt hjärta. När ljudet från kavalen blev mer populär började gräs, gräs, blommor och vass svänga. I enlighet med melodiens melodi, mysterium och entusiasm, först, sedan långsamt, sedan accelererande, våg för våg.

Å ena sidan fiskens smidighet i vattnet, växternas svängning å ena sidan, den fascinerande sensualiteten hos melodin som kommer från Çoban Ali helgedom, å ena sidan, gardinen till den spridda naturen ...

Fåglarna kom till trädgrenarna och kvitrade. Lamm blekta genom att följa melodiens sekvens. Krulla upp och skaka med sensualiteten i hela naturen ...

Shepherd Ali tittade på naturen som dansade medan han spelade flöjten; Han fastnade också i den här dansen och hans livliga, mer uppriktiga flick ...

Jagar dagar, veckor, månader. När Shepherd Ali och flocken kom till vattnet, när fårens skramlar och lammens lamm hördes på långt håll, gräs, gräs, blommor, vass omfamnade av glädje. Fåglarna fyllde grenarna på trädet. När naturen var förberedd Çoban Ali, som gjorde ett ben med vattnet och tog ut sitt rör. Precis som den första melodin tappades, börjar en omrörning av vatten från hålen i kavalen, och en liten röd fisk hoppade ut ur vattnet och sa: "Jag är redo också." När Shepherd Ali började spela, spelade han sin pipa. han stänger ögonen och blåser skönheten i sitt hjärta djupt ...

En dag såg den lilla fisken ut ur det röda ansiktet och såg stilla ut med svarta ögon. Han kunde inte bära blicken. Shepherd Ali rörde kanske sina läppar för första gången på månader och sa:

- Du älskar det så mycket?

- Ja, jag är kär.

En hopplös kärlek än din.

- Men det är vackert.

Yorum Gönder

0 Yorumlar